Gravidfotografering i Falköping

Gravidfotografering i Skaraborg i ett hav av solrosor

En varm eftermiddag när solen fortfarande värmde fotade jag vackra Maryam i ett hav av solrosor! Det var som alltid när jag fotar gravida viktigt för mig att hon skulle känna sig bekväm, trygg och vacker framför min kamera vilket återspeglas i bilderna.

Vill du låna en gravidklänning till din gravidfotografering?

Har du svårt att veta vad du ska ha på dig på din fotografering? Känslan när magen börjat bli stor och slutet av graviditeten närmar sig, då är en inte så sugen på att köpa något nytt.

Därför har jag några olika klänningar och koftor i olika storlekar i min fotostudiostudio som du kan välja på. Det är även superfint att fotas i underkläderna på några kort om du känner dig bekväm med det. Jag hjälper dig gärna med kläderna om du önskar.

När är det bäst att göra sin gravidfotografering?

För att magen ska ha hunnit växa till sig så brukar jag rekommendera att du gör din gravidfotografering mellan veckorna 25-35. Detta är så klart väldigt individuellt och beror helt på hur du mår och när du känner dig redo. Det allra bästa är att du hör av dig tidigt i graviditeten för att boka din gravidfotografering så det finns tid den veckan som passar dig bäst.

Får blivande syskon & partner vara med på gravidfotograferingen?

Självklart är hela familjen välkomna att vara med på fotograferingen.

Tidigare inlägg

Platsbyggd barnsäng med massor av förvaring

Platsbyggd barnsäng med massor av förvaring

Platsbyggd barnsäng med massor av förvaringPlatsbyggd barnsäng med massor av förvaringNär våra barn skulle få ett gemensamt rum ville vi få in så mycket förvaring som möjligt. Vi ville även skapa olika små rum i rummet och en koja för barnen att leka i. Eftersom...