MAMA & MINI-FOTOGRAFERING I FALKÖPING

MAMA&MINI-En fotografering med fokus på dig och ditt barn

I bland väller det över mig som en lyckovåg, att jag är mamma till två små barn! Jag tänker ofta på om något skulle hända mig, då vill jag att mina barn ska ha bilder på oss tillsammans.  

”Älskling, ta en bild på mig och barnen när vi ligger så här mysigt i soffan” jag vet inte hur ofta jag ber min man om detta. Låter det så hemma hos dig med? Oftast är det vi mammor som står för de flesta bilderna hemma och då är det inte konstigt att vi själva aldrig hamnar på bild. Därför skapade jag mitt koncept MAMA&MINI, en fotografering för dig och ditt barn som bygger på relationen och kärleken mellan er.

Tillsammans planerar vi er fotografering för att nå det resultat du önskar. Vill du ha avslappnade bilder i en säng full med kuddar, eller mer uppställda ”power mamma” bilder där barnet  sitter på din höft. Jag hjälper dig att skapa bilderna du drömmer om.

Går du hemma och är mammaledig är detta en perfekt grej att göra tillsammans med ditt barn för att fånga den speciella tiden. Men sjävklart kan du fotas tillsammans med ditt barn när som helst.  Du och ditt barn är alltid välkomna hos mig och jag lovar att ni kommer glädjas över bilderna på er resten av livet!

Fotografera hela familjen

Mama&Mini är till för dig som mamma och ditt eller dina barn. Vill du att hela familjen ska vara med på fotograferingen så spana in mina familjefotograferingar HÄR

MAMA&MINIfotografering, Mamma och barn fotografering, Barnfotograf Falköping, Barnfotograf Skaraborg, Fotostudio Falköping, Fotograf Henrietta Bruto, Henriettasfotostudio, Boka barnfotografering falköping, Populär gravidfotograf Falköping, Fotograf Tidaholm, Boka fotograf Skövde

”Det var så himla mysigt och kul, bilderna jag fått se hittills fick hela mitt hjärta att göra små volter för det är så magiskt att få stunder och ögonblick bevarade på det här sättet. Det kändes så mysigt och naturligt under fotograferingen och hur mycket Inga-Lisa än försökte hitta på annat än vara framför kameran tog Henrietta det med ro, som den vana tvåbarnsmamman hon är!” -Louise

Får pappan vara med?

Just MAMA&MINI-fotograferingar har jag skapat för att lägga fokus på oss mammor och våra barn, eftersom det oftast är vi mammor som står bakom kameran. Papporna får gärna vara med på en familj eller gravidfotografering.

Vad ska vi ha på oss?

I min studio finns det några olika klänningar och koftor att låna för den som önskar. Skulle du vara sugen på att låna något till ditt barn att ha på sig så har jag en, än så länge rätt liten men fin garderob med barnkläder så hojta till så kikar vi på det.

Jag rekommenderar att du försöker matcha ditt och ditt barns kläder. Ett exempel på det kan vara att du har en långklänning i en beige färg och barnet tar upp den färgen i byxorna, tröjan eller vad du väljer att klä ditt barn i. Om barnet har klänning och använder blöja rekommenderar jag att du har en liten blöjbyxa utanpå blöjan så den inte syns.

Hur stora barn räknas som MINI?

Alla åldrar räknas som MINI i mitt koncept. Du är välkommen tillsammans med ditt barn oavsett hur gamla ni är!

Bokningsförfrågan

    Val av fotografering

    Hur hittade du mig: