Barn & Familjefotografering i Falköping Skaraborg

Barn & Familjefotografering i Skaraborg

Genom att boka en fotografering stoppar du tiden för en stund. Du har kvar de där rultiga benen eller lockiga bebishåret, kanske finns det en glugg som skvallrar om att din sexåring precis tappat sin första tand. 

Jag har fotograferat hundratals barn genom åren och får ofta höra hur tacksamma föräldrarna är för att de bokade en fotografering med mig!

Utomhus eller i min fotostudio?

Gillar du bilder ute i naturen bäst eller vill du ha tidlösa bilder från min Fotostudio? Du väljer själv vart du vill att er fotografering ska göras. Vet du vad det bästa är? Om du har svårt att bestämma dig för om vi ska vara utomhus eller i studion så finns möjligheten att dela upp fotograferingen. Första delen tar vi fina bilder i min studio och andra delen utomhus, bra va!

Är du nyfiken på en Nyföddfotografering? 

Klicka Här för att läsa mer om det. 

 

Ettårs-fotografering i Falköping hos Henrietta Bruto med Smash the cake

”Vilka fina bilder du har fångat på oss. Tack så hemskt mycket, det betyder massor! Vi kollade igenom och kände direkt att det inte går att välja så vi vill självklart köpa allihopa”  Än en gång stort Tack. -Felicia Haugland

Vad händer om mitt barn inte vill sitta still?

Detta är en väldigt vanlig fråga och ett stort orosmoment hos många föräldrar som bokar en fotografering. Ett litet barn vill inte sitta still, inte om vi inte ser till att fånga hens uppmärksamhet. Jag brukar sjunga, leka tittut, be föräldrarna dansa bakom mig eller klappa händerna för att barnet ska stanna upp och titta på oss. Genom att fånga barnets uppmärksamhet glömmer hen att det är tråkigt att sitta. Skulle barnet mot all förmodan inte sitta still alls går det precis lika bra med bilder där barnet kryper eller rör på sig. Jag ser till att fånga ditt barn och ge dig minnesvärda bilder oavsett om hen sitter still eller inte.

Vad ska vi ha på oss på fotograferingen?

Ha på er något som ni känner er bekväma och fina i. Jag själv tycker att det är superfint när mamman har en långklänning som blåser vackert i vinden eller faller fint på sängen i studion. Alla är dock inte bekväma i klänning så ha det du trivs i. Se till att byxorna inte är för tighta, ni ska kunna sitta och röra er utan problem. Matcha gärna er kläder genom att plocka upp varandras färger. Utgå från någon i familjens klädesplagg och matcha resten med det så blir det enklare.

Du kan också tänka på vad ni har för färger i ert hem. Är det inrett i lugna toner så rekommenderar jag att ni klär er i liknande nyanser, har ni ett färgstarkt hem kan kläderna också vara färgglada. Tänk på att bilderna ska kunna sitta på väggen och passa ihop med resten av inredningen.

Hur långt innan ska vi boka vår fotografering?

Mina tider bokas upp väldigt snabbt så det är toppen om du har god framförhållning. Skulle du komma på med kort varsel att du vill boka en fotografering är du självklart välkommen att höra av dig, i bland finns det lediga tider på grund av ombokningar o.s.v

Bokningsförfrågan

    Val av fotografering

    Hur hittade du mig: