Nyföddfotografering i Falköping Skaraborg

En nyföddfotografering i Falköping Skaraborg

 

För att minnas ditt barns första tid i livet!

En litet nyfödd älskling, med pytte små fingrar och skrynkliga tår. Allting vänds upp och ner och det känns som att livet sätts på paus.  Den speciella lukten som är svår att få nog av. En vill bara sniffa och vara nära för alltid.

Vill ni fotas i min fotostudio i Falköping, hemma hos dig eller utomhus?

Din Nyföddfotografering håller dig kvar i bubblan även när tiden går. Du kan minnas den där första tiden varje gång du ser på bilderna. Hos mig fotas du tillsammans med din bebis, i min fotostudio, hemma hos dig eller utomhus på sommaren. Jag ger dig naturliga bilder med fokus på närhet och kärlek. Skulle du vilja låna en klänning till fotograferingen så har jag några i min studio till utlån. Spana in mina olika klänningar Här!

Välkommen till världen-paketet

Du kan även välja mitt ”Välkommen till världen paket” Här ingår det tre fotograferingar under din bebis första år. Nyfödd, Halvår och Ettårs-fotografering. Det är fantastisk att kunna se tillbaka på det första året och utvecklingen som ditt barn gör mellan gångerna. Från en nyfödd liten skatt till en sprallig ettåring! 

 

”Vi vill tacka än en gång för de fina bilderna! Men även för allt extra runt omkring som den fina leveransen av USB-minnet som gör det mer personligt. Och inte att glömma ditt trevliga bemötande och fina service!” -Emelie Gunnarsson

Vad kan vi förvänta oss av vår nyföddfotografering?

När bu bokar en nyföddfotografering med mig kan du förvänta dig naturliga bilder med mycket närhet. Jag ser till att fånga din bebis precis så som den är utan några konstiga poser eller rekvisita som tar över bilden. I mina bilder ligger mycket fokus på din nyfödda bebisen tillsammans med er, jag älskar att fånga den nya relationen mellan alla familjemedlemmar.

Hur gammal ska bebisen vara?

En nyföddfotografering bokar du när din bebis fortfarande ligger i magen med utgångspunkt från födelsedatumet.

Jag rekommenderar att din bebis är mellan fem och fjorton dagar när fotograferingen görs. Detta eftersom nyfödda sover tungt och är vanligtvis nöjda de första dagarna. Självklart går det att göra fotograferingen senare än så men för att få de allra gosigaste bilderna när din nya familjemedlem är så där pytteliten så är det en fördel att fotas så tidigt ni kan och orkar.

Vad gör vi om vår bebis är missnöjd?

Nyfödda älskar närhet vilket inte är så konstigt eftersom de precis lämnat värmen och tryggheten i mammas mage. Därför fokuserar jag mycket på att fånga din bebis tillsammans med er föräldrar. I bland behöver bara bebisen närhet, mat och en ny blöja för att kunna slappna av. Vi ser till att boka in gott om tid så det finns utrymme för din bebis att komma till ro.

Bokningsförfrågan

    Val av fotografering

    Hur hittade du mig: