FÖRETAGSFOTOGRAF SKARABORG & CONTENT CREATOR  

Vill du nå ut bättre med ditt företag?

Vill du nå ut på ett bättre sätt till dina kunder och få dem att förstå varför de ska välja just dina tjänster eller produkter? Känner du att du inte hinner med dina sociala medier, eller har du svårt att veta vad du ska publicera på de olika kanalerna? Då har du kommit rätt, för detta hjälper jag dig gärna med!

Behöver du en fotograf? 

  • Jag hjälper dig att bygga upp en bildbank till din hemsida och sociala medier så att du alltid ska ha bilder till dina inlägg. Tillsammans planerar vi fotograferingen med målet i åtanke, vilka bilder behöver vi för att nå din målgrupp och vad ska du göra med bilderna?
  • Porträttfotografering, önskar du några snygga bilder på dig till Linkedin eller för att använda till intervjuer? Behöver ditt team uppdatera personalporträtten? Du kan välja på att fotas i min fotostudio eller på en annan plats.

Behöver du en Content Creator & Social media manager?

Om du tycker att det känns knepigt med Sociala medier så är du långt i från ensam. Släpp stressen över att hela tiden behöva skapa nytt innehåll och brist på ilägg att publicera, jag hjälper dig gärna. 

  • Skapa en strategi!
    Vill du få bättre koll på Syfte, Vad, När, Vem, Hur du ska sköta dina sociala medier. Vilket typ av innehåll ska du publicera för att nå ut till rätt personer och på så sätt få fler kunder.
  • Content plan
    Skulle du önska att någon gjorde färdiga inlägg som du bara kunde publicera. 

 

Häng med mig på Instagram, här hittar du mig 

 

 

 

 

 

  

 

 

Företag i Falköping, Företag Skaraborg, Fotograf Henrietta Bruto, Företagsfotografering i Skaraborg, Skövde, Tidaholm, Mariestad, Lidköping, Företagare Lidköping, Företagare Skövde, Företagsporträtt Falköping
”Vi vill tacka än en gång för de fina bilderna! Men även för allt extra runt omkring som den fina leveransen av USB-minnet som gör det mer personligt. Och inte att glömma ditt trevliga bemötande och fina service!” -Emelie Gunnarsson