Bröllop

Att ingår äktenskap är något av det finaste jag vet. När två personer ger varandra alla sin kärlek, öppnar upp sina hjärtan och lovar varandra att alltid finnas där oavsett vad som händer, då vill jag vara där med min kamera och fånga det för alltid.

När jag fotograferar ert bröllop kommer jag fånga er ärligt och äkta – precis som ni är. Min styrka är att jag lätt får människor att känna sig avslappnade så tillsammans med mig bli mig blir det inte stelt och uppställt. Jag är med och dokumenterar stunder, känslor och detaljer. Jag blir som en vän som skrattar tillsammans med er, gråter i tystnad under vigseln men kollar ner i kameran för att ingen ska se. Jag rättar till corsage på brudgum och lånar ut hårspännen när håruppsättningar kanar. Jag har väldigt lätt för att prata med nya människor så att mingla med era gäster och smälta in i bland dem är lite av min specialité.  Er dag är viktig även för mig och jag ser till att fånga de stunder ni annars inte hade haft på bild. Jag ger er bilder som ni kan titta på om och om igen och minnas hur det kändes just där och då. 

Den 14 juni 2014 gifte jag mig med min man Michael. Jag minns hur nervöst det var att stå där i min brudklänning och min tre meter långa slöja med Micke i handen och vänta på att få gå in i kyrkan. Det var så förväntansfullt att höra kyrkklockorna ringa och sen, framför familj och vänner lova varandra alla de där sakerna som betyder så mycket. Jag så glad och tacksam över våra bilder från den dagen, tack vare dem kan vi återuppleva vårt bröllop om och om igen och det betyder så oerhört mycket!

Mina priser för bröllop börjar på  10 000 kr (gäller 2020) för mer info om priser och upplägg kontakta mig så berättar jag mer.