Bröllopsfotograf i Falköping Skaraborg

Bröllopsfotograf i Västra Götaland

”Vet inte vart jag ska börja, tack tack tack!! Du har fångat alla känslor som var med under dagen på bild. Sluta aldrig med det du gör, du är fantastisk! <3  Flera gånger när vi tittade på bilderna reagerade vi och fattade inte hur du fångat vissa saker på bild. Att du gick upp för trappan i kapellet tex, det märktes inte ens av, så proffsigt gjort. Så himla tacksam för allt. Vi kommer ses igen och igen, nu måste vi hitta fler anledningar till att fotas!! <3”
/ Felicia Kihlgren

 

I år är det 10 år sedan jag gifte mig med min man Micke! Vilken lycka det är att hitta en person som man vill dela resten av sitt liv med, jag anar att det kanske är precis det du också har gjort och att ni snart ska gifta er?! Jag ska erkänna att jag blir lite avis på dig som har allt framför dig. Så stort Grattis till dig, till kärleken och giftemål!

Hur väljer man bröllopsfotogaf?

Om det är något jag rekommenderar alla som ska gifta sig så är det att investera i en duktig bröllopsfotograf och det finns det många av så det är bara att välja och vraka. Men hur ska man veta vem man ska välja då? Att bara gå efter priset är inte alltid det enda rätta. När man väljer sin bröllopsfotograf är det så mycket mer som spelar in. Här kommer några saker som beskriver mig i min roll att föreviga andras bröllop. Kanske låter jag som rätt person för er, i så fall skulle jag bli superglad om du hörde av dig! Längst ner på sidan hittar du ett formulär som du gärna får fylla i och skicka till mig hör jag av mig.

Många beskriver mig som en lyhörd person som och öppen för förslag och ändringar men även någon som kommer med tankar och idéer. En person som får brudparet att känna sig trygga och bekväma. Flera har sagt att det kändes skönt att ha någon vid deras sida som har läget under kontroll. Jag får också ofta höra att jag är positiv och att jag lätt smälter in bland deras familj och vänner. Fina ord tycker jag själv och det gör mig helt varm att mina brudpar fått den bilden av mig! 

Mina bröllopspaket

Hos mig kan du välja på flera olika bröllopspaket. Vill du bara föreviga porträtten, ha någon som är med endast under vigsel, porträtt och mingel eller någon som är med hela dagen? Oavsett vad du önskar så kan vi skräddarsy ett upplägg som passar er. 

En erfaren bröllopsfotograf 

Jag har tappat räkningen på hur många bröllops jag har fotograferat nu. Men mitt första bröllop förevigade jag 2011 och sen har åren rullat på. Erfarenheten har gjort mig väldigt trygg i min roll som bröllopsfotograf vilket gör att jag kan göra ett bra jobb och att mina brudpar kan lite på att jag alltid levererar.  

Bröllopsfotograf Henrietta Bruto står bland dahlior med sin kamera i handen.

Vad kostar det?

Vad gör vi om det regnar?

Bokningsförfrågan

    Val av fotografering

    Hur hittade du mig: