Bröllop i Lund 

Erica & Daniel 

Att vara bröllopsfotograf och gäst på samma gång!

När körsbärsträden blommande som vackrast fotograferade jag Erica och Daniels bröllop i Lund. Jag älskar att besöka Skåne, min pappa är uppvuxen i Helsingborg och min farmor bor fortfarande kvar så jag har varit där mycket genom åren. Däremot har jag inte varit lika mycket i Lund så det var roligt att komma dit. Erica är min man Mickes lillasyster så det var en självklarhet för mig att fotografera deras bröllop när jag fick förfrågan! Det är lite speciellt att vara båda gäst och bröllopsfotograf men det är alltid lika roligt.

Här kommer ett gäng bilder från dagen!

 

 

Tidigare inlägg

Hemmagjord blåbärsglass på endast två ingredienser

Hemmagjord blåbärsglass på endast två ingredienser

Hemmagjord blåbärsglass på endast två ingredienserEnkel blåbärsglassI den här enkla blåbärsglassen har jag och barnen tagit i en burk kokosmjölk och frysta blåbär efter behag. Vill man göra den sötare kan man ta i en banan. Mixa alla ingredienser, häll i glassformar...

Gravidfotografering i Skaraborg i ett hav av solrosor

Gravidfotografering i Skaraborg i ett hav av solrosor

Gravidfotografering i FalköpingGravidfotografering i Skaraborg i ett hav av solrosorEn varm eftermiddag fotade jag vackra Maryam i ett hav av solrosor! Kolla så underbara bilderna blev!  Vill du spana in en gravidfotografering i min studio? I det HÄR inlägger...

Mama&Mini fotografering i Falköping med Sandra och Agnes

Mama&Mini fotografering i Falköping med Sandra och Agnes

Mama&Mini-fotografering i FalköpingMama&Mini-fotografering i Falköping Sandra kontaktade mig för en fotografering på sig och sin dotter Agnes. De skulle fira att Agnes snart fyllde 1 år och Sandra fyllde jämt. Vi fick en supermysig fotografering...