Bröllopsfotografering i Lund

Erica & Daniel- bröllop i Lund

Bröllopsfotograf och gäst på samma gång!

När körsbärsträden blommande som vackrast fotograferade jag Erica och Daniels bröllop i Lund. Jag älskar att besöka Skåne, min pappa är uppvuxen i Helsingborg och min farmor bor fortfarande kvar så jag har varit där mycket genom åren. Däremot har jag inte varit lika mycket i Lund så det var roligt att komma dit. Erica är min man Mickes lillasyster så det var en självklarhet för mig att fotografera deras bröllop när jag fick förfrågan! Det är lite speciellt att vara båda gäst och bröllopsfotograf men det är alltid lika roligt och en stor ära!

 

 

 

Tidigare inlägg

Barnfotografering utomhus i Falköping

Barnfotografering utomhus i Falköping

Barnfotografering utomhus i FalköpingEn sommarfotografering i Falköping Det var en varm sommarförmiddag när jag skulle träffa Mia och fota hennes två små godingar. Eftersom detta var på förmiddagen när solen gassade valde jag en skuggig plats där solen ändå nådde...

Syskonfotografering i Falköping

Syskonfotografering i Falköping

Syskonfotografering i Skaraborg Barnfotografering i Skaraborg Två goa syskon i min studio En eftermiddag när jag satt och redigerade vid mitt skrivbord kikade en mamma in i studion. Hon var sugen på att fota sina två barn. Vi bokade in en tid och några...

Hemmagjord blåbärsglass på endast två ingredienser

Hemmagjord blåbärsglass på endast två ingredienser

Hemmagjord blåbärsglass på endast två ingredienserEnkel blåbärsglassI den här enkla blåbärsglassen har jag och barnen tagit i en burk kokosmjölk och frysta blåbär efter behag. Vill man göra den sötare kan man ta i en banan. Mixa alla ingredienser, häll i glassformar...