Syskonfotografering i Skaraborg 

Barnfotografering i Skaraborg 

Två goa syskon i min studio

En eftermiddag när jag satt och redigerade vid mitt skrivbord kikade en mamma in i studion. Hon var sugen på att fota sina två barn. 
Vi bokade in en tid och några dagar senare var det dags för syskonfotografering. Barnen skötte sig galant och vi fick massa fina bilder.
Det slutade med att familjen köpte alla bilderna digitalt samt en fin inramad tavla. 

Boka en fotografering. 

Är du sugen på att föreviga dina barn. Kika in min barn och familjesida här !

 

 

Tidigare inlägg

Barnfotografering utomhus i Falköping

Barnfotografering utomhus i Falköping

Barnfotografering utomhus i FalköpingEn sommarfotografering i Falköping Det var en varm sommarförmiddag när jag skulle träffa Mia och fota hennes två små godingar. Eftersom detta var på förmiddagen när solen gassade valde jag en skuggig plats där solen ändå nådde...

Erica & Daniels bröllop i Lund

Erica & Daniels bröllop i Lund

När körsbärsträden blommande som vackrast fotograferade jag Erica och Daniels bröllop i Lund. Jag älskar att besöka Skåne, min pappa är uppvuxen i Helsingborg och min farmor bor fortfarande kvar så jag har varit där mycket genom åren. Däremot har jag inte varit lika mycket i Lund så det var roligt att komma dit. Erica är min man Mickes lillasyster…

Hemmagjord blåbärsglass på endast två ingredienser

Hemmagjord blåbärsglass på endast två ingredienser

Hemmagjord blåbärsglass på endast två ingredienserEnkel blåbärsglassI den här enkla blåbärsglassen har jag och barnen tagit i en burk kokosmjölk och frysta blåbär efter behag. Vill man göra den sötare kan man ta i en banan. Mixa alla ingredienser, häll i glassformar...