Barnfotografering utomhus i Falköping

En sommarfotografering i Falköping

Det var en varm sommarförmiddag när jag skulle träffa Mia och fota hennes två små godingar. Eftersom detta var på förmiddagen när solen gassade valde jag en skuggig plats där solen ändå nådde fram. Jag ville fånga sommarkänslan men ändå inte få allt för ljusa bilder. Grönskan runtomkring barnen skapar en mjuk och varm miljö och ramar in dem så fint. Vi fick så många fina bilder från den här fotograferingen och både familjen och jag var väldigt nöjda.

Vill du också boka en barnfotografering?

Här hittar du min sida för barn och familj.

 

 

Tidigare inlägg

Syskonfotografering i Falköping

Syskonfotografering i Falköping

Syskonfotografering i Skaraborg Barnfotografering i Skaraborg Två goa syskon i min studio En eftermiddag när jag satt och redigerade vid mitt skrivbord kikade en mamma in i studion. Hon var sugen på att fota sina två barn. Vi bokade in en tid och några...

Erica & Daniels bröllop i Lund

Erica & Daniels bröllop i Lund

När körsbärsträden blommande som vackrast fotograferade jag Erica och Daniels bröllop i Lund. Jag älskar att besöka Skåne, min pappa är uppvuxen i Helsingborg och min farmor bor fortfarande kvar så jag har varit där mycket genom åren. Däremot har jag inte varit lika mycket i Lund så det var roligt att komma dit. Erica är min man Mickes lillasyster…

Hemmagjord blåbärsglass på endast två ingredienser

Hemmagjord blåbärsglass på endast två ingredienser

Hemmagjord blåbärsglass på endast två ingredienserEnkel blåbärsglassI den här enkla blåbärsglassen har jag och barnen tagit i en burk kokosmjölk och frysta blåbär efter behag. Vill man göra den sötare kan man ta i en banan. Mixa alla ingredienser, häll i glassformar...