Jag har länge önskat mig en ny fotostudio med större ytor och fönster som släpper in mycket ljus. Så plötsligt fanns den där och nu är vi är i full gång med renoveringen. Här under följer lite mobilbilder på hur lokalen såg ut för några dagar sedan och från renoveringen. 

Fotostudio, renovering, Dagsljusstudio. studio, fotograf, blixtar, 20-tals hus, trägolv, plankgolv,
Jag målar bockar som ska vara ben på mitt blivande skrivbord 

Här ska det bli en fotovägg och framför den ska en soffa och ett soffbord ta plats. Butiksdisken som ni ser på bilden fanns där när  jag tog över lokalen och det ska byggas om till skrivbord. 

Här kommer ett vitt plankgolv läggas in och en hög allmogelist ska knyta ihop golvet med väggen. Detta är fotostudions blivande fotoplats. 
Min duktiga man lägger golvet på plats.