Om Fotograf Henrietta Bruto

Jag har minnen från min barndom där jag radar upp mina barbies och fotograferar dem i olika klänningar och hur jag möblerar om på mitt rum gång på gång för att sen ta bilder på olika stilleben. Under hela min uppväxt har jag velat fotografera allt, varje stund kändes viktig att fånga och när jag umgicks med mina vänner och familj såg jag alltid till att det fanns minst en bild efteråt. Så är det fortfarande. Jag kan inte förklara vad det är som gör att jag vill fånga allt med min kamera. Det är någonting i mig som vill att stunderna alltid ska finnas kvar, att känslan ska kunna återupplevas och att tiden ska stanna en stund om och om igen.

Utbildning

Jag har under många år arbetat med dans och musiklek för barn och ungdomar och jag är även högskoleutbildad gundlärare med inriktning fritidshem. Att arbeta, leka och umgås tillsammans med barn är väldigt naturligt för mig och jag brukar alltid lyckas locka fram den lekfulla sidan hos de flesta barn.
Hösten 2010-2011 studerade jag fotografi på Mullsjö Folkhögskola.

Urval galleri

Gravidfotografering

Ett minne för livet

”Men herregud, Du är ju otrolig, wow!
Första bilden som dök upp var en puss på magen från Inga-Lisa och då blev hjärtat helt mosat! Så fina bilder allihop. Så så så evigt tacksam för att få magen förevigad så fint!

Senaste blogginläggen

Boka idag

Nytt fält

5 + 1 =