Bröllop

Att ingår äktenskap är något av det finaste jag vet. När två personer ger varandra alla sin kärlek, och lovar att alltid finnas där och ta hand om varandra oavsett vad som händer, då vill jag vara där med min kamera och fånga det för alltid. 

Jag är gift med min man Michael och  jag minns hur det kändes den dagen. Jag minns hur nervöst det var att stå där och vänta på att få gå in i kyrkan och framför familj och vänner lova varandra alla de där sakerna som betyder så mycket.  

När jag fotograferar ert bröllop vill jag fånga er ärligt och äkta – precis som ni är. Jag är med och dokumenterar känslor och detaljer. Jag blir som en vän som skrattar, snyftar, rättar till flugor och lånar ut hårspännen när håruppsättningar kanar. Jag pratar med gäster och busar med barn. Er dag är viktig även för mig och jag ser till att fånga de stunder ni annars inte hade haft på bild. Jag vill ge er bilder som ni kan titta på om och om igen och minnas hur det kändes just där och då.

Under mina år som fotograf har jag fått äran att föreviga över trettio bröllop. Jag skulle vilja visa er alla lyckliga stunder och fina brudpar men just nu kan ni ta del av några av de här under. 
Klicka på bilderna för att komma vidare till galleri.

 

Mina priser för bröllop börjar på 7000 kr, för mer info om priser och upplägg kontakta mig så berättar jag mer.